Nyheder fra AWB

Odense-cd på Dansktoppen
Odenses Venner, Odense Symfoniorkester, jazzorkestret Odense Banden og kendte solister står bag en ny cd med titlen ”Ode til Odense”. Et af numrene, Andersen Blues, opnåede i 2013 hele 11 uger på DR's Dansktoppen. Bedste placering var en andenplads. Teksten var af Anders Wedel Berthelsen.

Se din by oppe fra tårnets top. Eller fra fly eller lift.

Forfatteren Anders W. Berthelsen er steget til tops for at beskrive Sydfyn og øerne i fugleperspektiv. Nyt bind i serien "Fra oven" (Forlaget Globe) udkommer i efteråret 2011.

Denne gang er titlen "Sydfyn og øerne fra oven". Foto: Per Schou og Finn Byrum. Tekst: Anders Wedel Berthelsen. Pris: kr. 299. 192 sider. Udk. i november 2011.

27.11.09

Nye bøger til julehandlen:

To bøger af Anders W. Berthelsen er klar til julesalget 2009. Den ene er et nyt bind i serien "fra oven" fra Forlaget Globe. Titlen er "Vestkysten fra oven" - en flot coffee-table-bog med billeder og tekst om kysten fra grænsen til Grenen.

Anders W. Berthelsen har også skrevet bogen "Kirken i Dalum", som fra 30. november er til salg i Dalum Kirke og i Bog & Idé på Dalumvej i Odense.

24.12.08 Sprogdoktoren - nu som bog.

Hvor ligger Hekkenfeldt og Spangkuk? Hvorfor siger man røven af fjerde division? Hvorfor har en kat ni liv? Forlaget Skulkenborg udgav 1. december bogen "Sprogdoktoren", som er en samling af 301 spørgsmål og svar om det danske sprog.

14.11.08 Ny bog: Fyn fra oven

En ny bog med tekst af Anders Wedel Berthelsen og fotos af Finn Byrum udkom 14. november. Titlen er Fyn fra oven. Bogen er udgivet af Forlaget Globe og den indeholder flotte luftfotos af fynske byer, bygninger og landskaber.​

Oplagte julegaveideer: Se Fyn fra oven​

I Forlaget Globes serie om Danmark fra oven har Anders W. Berthelsen skrevet teksterne til følgende fire: "Fyn fra oven", "Vestkysten fra oven", "Odense fra oven" og "Sydfyn & øerne fra oven". Bøgerne føres af alle boghandlere.

Anmeldelser af "Sydfyn & øerne fra oven":

Dagbladenes Bureau: 5 af 6 stjerner. "Bogen er en spændende luftrejse og en fin turistbog." Fyns Amts Avis: "Her er sikret timevis af fortryllende fordybelse, så skynd dig at skrive den på ønskesedlen. Du vil elske den."​

Fyens Stiftstidende: "En oplagt julegave til sydfynboer."

Bibliotekernes lektørudtalelse: "En stor flot fotobog om Sydfyn og det sydfynske øhav. Fotografierne ledsages af en informativ tekst, der med vægt på en blanding af kulturhistorie, anekdoter og fakta understøtter billederne på en fin måde."​

Odense-kvarterbøger går stadig som varmt brød

De seks kvarterbøger om Odenses bykvarterer har nu rundet et samlet salgstal på 24.000. Et helt exceptionelt salgstal for lokalhistoriske bøger i Danmark. Bøgerne, der er udgivet og genoptrykt i nye udgaver siden 1993, går stadig som varmt brød.

De seks bøger kan alle bestilles her på hjemmesiden​

Titlerne er: Skibhusbogen (opdateret 2009), Bolbrobogen (opdateret 2009), 

Dalum-Hjallese-bogen (opdateret 2009), Hunderup-Munkebjerg-bogen (opdateret 2005),

Tarup-Paarup-bogen (udgivet 2002) og Korsløkke-Tornbjerg-bogen (udgivet 2005).​

Sprogdoktoren" får fine anmeldelser

Berlingske Tidende: 

"Et særdeles underholdende alternativ til traditionelle quizbøger".​


Fyens Stiftstidende:
"Sprogdoktoren er underholdende og informativ læsning for alle, der hæger om det danske sprog".

Nordjyske Stiftstidende:
"Sprogdoktoren giver en forklaring på mange større eller mindre sproglige mærkværdigheder".

Bladet "Folkeskolen:
"En herlig samling af svar på spørgsmål. Fornøjelig læsning - og nyttig for enhver dansklærer. God bog til alle sprognørder og pedanter."

Bladet "Kommunen:
"Fornøjelig læsning, der samtidig kan give indsigt i mange ting."

​Boghandlere og private kunder kan købe bogen hos forlaget på tlf. 66 15 62 10 eller mail awb@awb.dk

logo

​Forlaget Skulkenborg

CVR: 16804002

​​Pæregrenen 127

5220 Odense SØ

Forfatter Anders W. Berthelsen

Telefon: 23 24 53 27

E-mail: awb@awb.dk